Skip to main content

Video

Een videoproductie die betaalbaar en toch professioneel over komt, is vaak niet in één zin te noemen. Bij ons kunt u tegen redelijke prijzen een korte en informatieve film laten maken over uw bedrijf of product.

Voor artiesten en musici kunnen wij een compleet pakket aanbieden voor het maken van een clip. Van het maken van een plan met de artiest(en), tot het opnemen en het editen van het eindproduct. Kom langs met de opgenomen demo en wij maken een voorstelling van de clip op papier. Geheel kosteloos.

DTP werk van posters, CD /DVD inlay’s , logo’s en informatie folders nemen wij u graag uit handen. Wij ontwerpen met u samen het beeld en het gevoel dat u naar uw klanten wilt uitstralen.

Als laatste maken wij content voor uw bedrijf of product. Met geanimeerde teksten of logo’s die u op beurzen of presentaties kunt gebruiken, laat u een goede impressie achter. U heeft met een geanimeerd logo al snel een professionele look en feel.

Met al deze werkzaamheden binnen één bedrijf begrijpt u dat we van A tot Z uw complete videoproductie kunnen voorzien van een samenhangende en professionele uitstraling.

Bekijk enkele voorbeelden